سيب كه انواع آن در رنگ هاي سبز ، قرمز و زرد در تمام فصول سال يافت مي شود حاوي مواد مفيدي است كه براي سلامتي بسيار مهم است . بررسي ها نشان مي دهند سيب حاوي راديكال هاي آزاد است كه باعث تقويت ماهيچه ها و عضله هاي بدن مي شود و نقش زيادي را در بالا بردن كيفيت سيستم ايميني بدن دارند. گفتني است سيب تنها ميوه اي است كه باعث كاهش كلسترول بدن مي شود و در قديم از ان به عنوان ميوه معجزه گر ياد كرده اند.
مطالعات هم چنين نشان مي دهند پوست سيب باعث كاهش اشتها و گرسنگي مي شود و تاثير زيادي در لاغري دارد و افراد پس از خوردن آن تا چهل درصد كمتر تمايل به مصرف غذاهاي چرب و پركالري دارند. خوردن يك عدد سيب با پوست باعث سلامتي بدن خواهد شد و تمام سيستم ايمني بدن را از بروز هر گونه ميكروب ، باكتري و ويروس به داخل آن محافظت مي كند.
منبع : مجله نورالهدي ، شماره 18 ، ص 29
آخرین نظرات